گوشت کباب کوبیده نـه حتما خیلی چرب باشد و نـه خیلی خشک. طرز تهیه کباب کوهان گاو معمولا از گوشت استفاده مـیشود یـا مخلوطی از گوشت و . طرز تهیه کباب کوهان گاو بهترین گوشت، طرز تهیه کباب کوهان گاو قلوهگاه (گوشت نیمدندهها) است. اگر مـیخواهید از مخلوط گوشت و استفاده کنید، دوسوم آن باشد و یکسوم گوشت .
مواد لازم به منظور 12 سیخ
1 کیلو گوشت چرخکرده
300 گرم پیـاز( رنده کنید)
1 قچ زعفران
کمـی نمک و فلفل سیـاه
1/گوشت چرخشده را درون کاسهای بریزید. کمـی نمک هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. با اضافه مقدار کمـی فلفل، بوی زهم گوشت را از بین ببرید
2/پیـازها ی رنده شده را درون دست فشار دهید که تا کاملا بیآب شود سپس همراه زعفران حل شده درون ش بـه گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. مایـه خوب ورز دادهشده را داخل ظرفی درون بسته بگذارید و به مدت دو سه ساعت درون یخچال بگذارید.
4/سیخ را کمـی خیس کرده و روی مایـه کبابی کـه در دستتان هست بگذارید، بعد گوشت را با فشار دست بـه دور سیخ بچسبانید. مایـه را روی سیخ فرم دهید.
5 کبابپز را آماده کنید. سیخها را با فاصله چند سانتیمتر (نـه خیلی نزدیک بـه آتش) روی منقل بگذارید. دائم سیخها را جابه جا کنید که تا همـه طرف کباب خوب بپزد.
وقتی گوشت را روی سیخ مـیچسبانید ابتدا و انتهای مایـه کباب را با فشار دست بـه سیخ بچسبانید و بعد با انگشت بـه مایـه کباب فرم دهید. آتش زغال نباید خیلی شعلهدار باشد، بهتر هست آتش فروکش کرده باشد و فقط زغالها قرمز و گداخته باشند. فاصله کبابها از زغالها هم کافی باشد که تا کبابها نسوزند و یـا خام نمانند.
بهتر هست بعد از بـه سیخ زدن کبابها، آنـها را یکی دو ساعت درون یخچال بگذارید که تا گوشت خوب بـه سیخ بچسبد. بعضی بـه مایـه کباب جوش شیرین مـیزنند کـه ما توصیـه نمـیکنیم، چون با روش توضیح دادهشده، کباب از سیخ جدا نشده و روی آتش نمـیریزد. درون ضمن جوش شیرین باعث تلخ شدن کباب مـیشود.
[فوتوفن های کباب کوبیده طرز تهیه کباب کوهان گاو]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 16:27:00 +0000