گوشت کباب کوبیده نـه حتما خیلی چرب باشد و نـه خیلی خشک. طرز تهیه کباب کوهان گاو معمولا از گوشت استفاده مـی‌شود یـا مخلوطی از گوشت و . طرز تهیه کباب کوهان گاو بهترین گوشت، طرز تهیه کباب کوهان گاو قلوه‌گاه (گوشت نیم‌دنده‌ها) است. اگر مـی‌خواهید از مخلوط گوشت و استفاده کنید، دوسوم آن باشد و یک‌سوم گوشت .

مواد لازم به منظور 12 سیخ

1 کیلو گوشت چرخ‌کرده

300 گرم پیـاز( رنده کنید)

1 ق‌چ زعفران

کمـی نمک و فلفل سیـاه

1/گوشت چرخ‌شده را درون کاسه‌ای بریزید. کمـی نمک هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. با اضافه مقدار کمـی فلفل، بوی زهم گوشت را از بین ببرید

2/پیـازها ی رنده شده را درون دست فشار دهید که تا کاملا بی‌آب شود سپس همراه زعفران حل شده درون ش بـه گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. مایـه خوب ورز داده‌شده را داخل ظرفی درون بسته بگذارید و  به مدت دو سه ساعت درون یخچال بگذارید.

3/گوشت کباب را از یخچال بیرون آورده و به دوازده قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را درون دست کمـی ورز داده و به شکل یک بیضی کشیده درآورید.

4/سیخ را کمـی خیس کرده و روی مایـه کبابی کـه در دستتان هست بگذارید، بعد گوشت را با فشار دست بـه دور سیخ بچسبانید. مایـه را روی سیخ فرم دهید.

5  کباب‌پز را آماده کنید. سیخ‌ها را با فاصله چند سانتی‌متر (نـه خیلی نزدیک بـه آتش) روی منقل بگذارید. دائم سیخ‌ها را جابه جا کنید که تا همـه طرف کباب خوب بپزد.

 گوشت کباب کوبیده نـه حتما خیلی چرب باشد و نـه خیلی خشک. معمولا از گوشت استفاده مـی‌شود یـا مخلوطی از گوشت و . بهترین گوشت، قلوه‌گاه (گوشت نیم‌دنده‌ها) است. اگر مـی‌خواهید از مخلوط گوشت و استفاده کنید، دوسوم آن باشد و یک‌سوم گوشت . 
گوشت کباب کوبیده را چندین بار چرخ کنید و بعد خوب با پیـاز ورز دهید که تا یک تکه شود. هر چقدر گوشت بیشتر چرخ شود و بیشتر ورز داده شود احتمال نریختن آن از سیخ بیشتر است.
سیخ مخصوص کباب کوبیده، پهن است؛ نکته‌ای کـه برای درست کباب کوبیده درون رابطه با سیخ آن حتما حتما درون نظر بگیرید این هست که سیخ کباب نباید نو باشد. اگر سیخ شما نو هست بهترین کار این هست که یک بار آن را حتی بدون کباب روی آتش بگذارید. درون ضمن وقتی مـی‌خواهید مایـه کباب را بـه سیخ بزنید بهتر هست سیخ خیس باشد که تا گوشت بهتر بـه آن بچسبد.
موقع چسباندن کباب بـه سیخ بهتر هست دستتان را با کمـی آب سرد خیس کنید و حتی موقع شکل کباب روی سیخ، باز دستتان را خیس کنید. اگر مایـه کباب سرد باشد بهتر بـه سیخ مـی‌چسبد و موقع پخت کباب از سیخ جدا نمـی‌شود. هر چه مایـه کباب سردتر باشد بهتر است.

وقتی گوشت را روی سیخ مـی‌چسبانید ابتدا و انتهای مایـه کباب را با فشار دست بـه سیخ بچسبانید و بعد با انگشت بـه مایـه کباب فرم دهید. آتش زغال نباید خیلی شعله‌دار باشد، بهتر هست آتش فروکش کرده باشد و فقط زغال‌ها قرمز و گداخته باشند. فاصله کباب‌ها از زغال‌ها هم کافی باشد که تا کباب‌ها نسوزند و یـا خام نمانند.

بهتر هست بعد از بـه سیخ زدن کباب‌ها، آنـها را یکی دو ساعت درون یخچال بگذارید که تا گوشت خوب بـه سیخ بچسبد. بعضی بـه مایـه کباب جوش شیرین مـی‌زنند کـه ما توصیـه نمـی‌کنیم، چون با روش توضیح داده‌شده، کباب از سیخ جدا نشده و روی آتش نمـی‌ریزد. درون ضمن جوش شیرین باعث تلخ شدن کباب مـی‌شود.

در برخی دستورها هم زرده تخم‌مرغ یـا حتی آرد یـا آرد سوخاری بـه مایـه کباب مـی‌زنند کـه باز هم توصیـه نمـی‌شود. مایـه کباب کوبیده زردچوبه ندارد.
: طرز تهیه کباب کوهان گاو




[فوت‌و‌فن ‌های کباب کوبیده طرز تهیه کباب کوهان گاو]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 16:27:00 +0000